gallery/oie_bjsexyrv8eax

BRUIDSFOTOGRAFIE

gallery/oie_bjsexyrv8eax
gallery/dsc_5860

Hallo

Allereerst gefeliciteerd dat jullie gaan trouwen! Leuk, het regelen van een jurk, het pak een boeket en nog veel meer! Al dat moois wil je natuurlijk niet vergeten. Ik zou het fantastisch vinden om jullie dag te mogen vast leggen!

Spontane foto's is wat ik persoonlijk het mooiste vind. De fotoshoot moet je eigenlijk zien als een soort wandeling, waar je even samen van elkaar geniet. Een momentje voor elkaar in een vaak drukke maar leuke dag. Tijdens de shoot stuur ik je naar mooie plekken waar jullie naar toe kunnen lopen of gaan staan. Daar stel ik soms wat vragen, dit levert vaak leuke en spontane foto's op!

 

Tijdens de dag kijk ik ook naar de details; het boeket, jullie ringen en naar het haar e.d. Jullie komen natuurlijk vaak op de foto, maar ook jullie gasten komen op de foto!

Lijkt het je wat? Vraag een vrijblijvend kenninsmakingsgesprek, zo kunnen we jullie wensen en dag doornemen.

 

Het meest gekozen is ongeveer 6 uur fotografie. Voor 6 uur fotografie vraag ik €650 dat is inclusief reiskosten, kennismakingsgesprek, preview binnen 3 dagen, levering foto's in hoge resolutie en een klein album. Meer uren en evt trouwalbum kan in overleg geregeld worden.

 

 

Wat lever ik aan?

- Jullie krijgen van mij alle foto's op groot formaat. De foto's zijn allemaal bewerkt en uitgeselecteerd. De foto's waar jullie je ogen dicht op hebben e.d worden direct verwijderd. De foto's bewerk ik, omdat ik vind dat ze dan nog beter tot hun recht komen.

 

- Als ik klaar ben met fotograferen probeer ik diezelfde dag nog een kleine preview te geven van jullie dag. Als dit niet lukt is de preview binnen 3 dagen.

 

- Bij de bruidsreportage zit standaard een klein fotoalbum. Deze kunnen jullie later in hoge kwaliteit bestellen als trouwalbum. De kosten van het bestellen van het trouwalbum zit niet bij de bruidsreportage inbegrepen. Dit omdat de kosten enorm kunnen variëren door bijv. het aantal bladzijden. Dit kan natuurlijk wel in overleg geregeld worden.

 

- De foto's krijgen jullie per link aangeleverd en/ of USB stick

 

- Sommige momenten vind ik sterker als video opname. Meestal lever ik ook een korte video aan. Indien dit wenselijk is.

 

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op.

 

 

- Inclusief reiskosten-

- Kennismakings gesprek-

- Offerte-

- Preview binnen 3 dagen-

- Levering foto's in hoge resolutie-

- Klein album-

-evt. Trouwalbum-

Trouwalbum

- plexiglas bedrukt met foto als voorkant-

- Matte hoogkwalitatieve druk-

- De pagina’s zijn van stevig papier-

- Afgewerkt met lederen kaft-